Pikku villikon raakaleivoskurssilla jäi mieleen karpalonökköset. Niitä mukaellen laitoin cashew- ja saksanpähkinöitä likoamaan noin reiluksi tunniksi. Pilkoin viisi taatelia ja parin desin verran kuivattuja karpaloita. Unohdin liottaa taatelit ja karpalot. Ajoin liotetut ja huuhdellut pähkinät OBH nordican blenderissä hienoksi. Otin pähkinät pois ja taateli-karpalot tilalle. Sekoitin nämä ja maustoin.
Meinasin lisätä banaanin, mutta mössö olikin jo melko makeaa niin jätin laittamatta. Jos olisi ollut taatelin liotusvettä olisin laittanut sitä, mutta laitoin sitten vettä pari ruokalusikallista.
Pyörittelin palloset ja kieräytin sesamsiemenissä. Neste auttoi taikinaa pysymään koossa, jos tykkää makeammista niin banaani ajaisi saman asian paremminkin. Tällaisia välipalapalleroita näistä tuli, maukkaita.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti