Kuvittelijataru

Tervetuloa Hemmalle!


Hemma on 1890 -luvulla alkunsa saanut mäkitupalaisten talo Asikkalassa. Taloa on jatkettu ja rakennettu vuosien myötä ajan kanssa, yläkertaa vuonna 1917. Ajan kanssa kunnostamme mekin, jotta kestäisi seuraavat 100 vuotta. Kirjoitusta talon entistämisestä perinteisin menetelmin, laadusta tinkimättä. Onnen puuhia pihalla ja talossa, olet lämpimästi tervetullut.

Hemma tulvillaan vanhoja ovia ja vähän ikkunoitakin

Heipat Hemmasta,
ja mukavia vuoden 2009 viimeisiä päiviä. Vuosi on taas vaihtumassa ja kun luen päivityksiäni, enemmänkin olisi voinut kirjoittaa. Hemman kunnostusvaihe on ehkä kokonaisuutta ajatellen puolivälissä. Silti enemmän on tehty rakenteita, joten näkyvää kunnostettua on vielä aika vähän. Toinen talon pääty yllätti haastavuudellaan, ja kylpyhuone antaa odottaa vielä valmistumistaan, boilerin kokoa mietimme ja mitoitamme yläkerran portaikon alle, kaksi hahmomallia on jo tehty. Löytyisipä kulmikas rappusten muotoinen boileri:) Kylmimpien pakkasten aikaan keskitymme vain pitämään Hemman lämpimänä.

Samalla olemme hääränneet ovi- ja ikkunarintamalla. Teimme nimittäin löydön!
Löysimme vanhat kauniit ovet, jotka pienen tuunauksen jälkeen löytävät paikkansa keittiöstämme ja portaiden yläpäästä. Meille on matkan varrella kertynyt koko joukko ovia ja ikkunoita, jotka myymme meille tarpeettomina. Alla muutama kuva ja mitat niistä.


Myynnissä mm.
Kuvan 3 -peiliset valkoiset pariovet heloineen.
Mitat:
ovi k: 219cm
l: 49,5cm
s: 4,5cm




Ovi neljällä peilillä

l: 88cm
k: 204cm
s: 4,5 cm






Ikkunoita löytyy myös. Tämä ihana kaunotar on
kooltaan k: 55cm ,l: 74,5cm














6 ruutuisia kauniita ikkunoita löytyy runsaanlaisesti
esim. koot l: 60cmx98cm (6kpl)






Jos haluat lisätietoja ovista tai ikkunoista, niin laita kommenttia ja otamme yhteyttä!

Edit: Ylläolevat mallit on myyty. Vanhojen ikkunoiden kunnostusta perinteisillä tavoilla tehtynä tai uuden ikkunan tekoa vanhan mallin mukaan voi kysyä täältä.

Ei kommentteja: