Kuvittelijataru

Tervetuloa Hemmalle!


Hemma on 1890 -luvulla alkunsa saanut mäkitupalaisten talo Asikkalassa. Taloa on jatkettu ja rakennettu vuosien myötä ajan kanssa, yläkertaa vuonna 1917. Ajan kanssa kunnostamme mekin, jotta kestäisi seuraavat 100 vuotta. Kirjoitusta talon entistämisestä perinteisin menetelmin, laadusta tinkimättä. Onnen puuhia pihalla ja talossa, olet lämpimästi tervetullut.

Tapetit mielessä

Huomasin kirjastossa käydessäni ihastuttavan tapettikirjan. 
Maire Heikkisen kirjoittamassa Suomalaisessa tapettikirjassa on hienoja malleja vanhoista tapeteista, kuvia ja paljon tietoa eri ajanjaksoihin sopivista malleista. Tämä täytyy vielä lukea tarkalla silmällä läpi.

Olin yllättynyt myös tosi hyvästä palvelusta Pintavärissä asioidessani,en yllättynyt siitä että sain palvelua vaan siitä että olisin saanut tapettikirjat lainaan jo heti kättelyssä. Olen kuitenkin tapettihimossani hieman edellä aikaani, joten en vielä ottanut kirjoja lainaan. Tyydyin vain selaamaan ja ihastelemaan. Niin hienoja malleja löytyy vanhoihin taloihin että supermoderneihinkin. Meille tulee paperitapetit perinteiseen tapaan laitettuna suureen osaan taloa.

Jos talomme olisi hieman uudempi, ja avaraa vapaata seinätilaa olisi reilusti saattaisin laittaa klassikkotapetin Pihlgren& Ritolan Kiurujen yön vuodelta 1957 jollekin seinälle.






















Kuva lainattu netistä sivulta

http://www.mtv3.fi/koti/sisustaminen/tyylisuunnat.shtml?634909



Ei kommentteja: