Kuvittelijataru

Tervetuloa Hemmalle!


Hemma on 1890 -luvulla alkunsa saanut mäkitupalaisten talo Asikkalassa. Taloa on jatkettu ja rakennettu vuosien myötä ajan kanssa, yläkertaa vuonna 1917. Ajan kanssa kunnostamme mekin, jotta kestäisi seuraavat 100 vuotta. Kirjoitusta talon entistämisestä perinteisin menetelmin, laadusta tinkimättä. Onnen puuhia pihalla ja talossa, olet lämpimästi tervetullut.

Historic rally & Lahti Biennale 2011

Where to go -
if nothing to do:)

Lahti: BIENNALE 2011 -katselmuksen teema on käsinkosketeltava innovaatio. Hyvä muotoilu on enemmän kuin vain ulkonäköä. Metsähallissa oleva Lahti: BIENNALE 2011 -katselmus keskittyy muotoiluun, jota voi koskettaa ja kokeilla.

Valokuvaaja Markus Henttosen Lahti: muotoilijakuvia -näyttely on esillä Puusepän verstaassa. Valokuvanäyttely koostuu lahtelaisista muotoilun ammattilaisista. Muotoilijakuvissa suunnittelijat kertovat omaa tarinaansa esimerkkeinä työvälineistään ja tuotannostaan.

Puusepän sali muodostuu useammasta kokonaisuudesta: Hommage a Tapani Aartomaa -53 julisteen kansainvälinen näyttely, Lahden AMKMuotoiluinstituutin lopputyönäyttely, Pietarilaisten muotoilukoulujen ArtFuture Design Schoolin sekä St. Petersburg State Academy of Art and Design n. a. A. Stieglitzin näyttelykokonaisuudet, Galleria oyoy:n Oyoy crew 2011 –yhteisnäyttely sekä Pro Puu ry:n Design From & For Kids –muotoilukasvatusprojektin tuotoksia.

And if you happen to like old cars and driving fast,or at least watching it, then it is>


Ei kommentteja: