Kuvittelijataru

Tervetuloa Hemmalle!


Hemma on 1890 -luvulla alkunsa saanut mäkitupalaisten talo Asikkalassa. Taloa on jatkettu ja rakennettu vuosien myötä ajan kanssa, yläkertaa vuonna 1917. Ajan kanssa kunnostamme mekin, jotta kestäisi seuraavat 100 vuotta. Kirjoitusta talon entistämisestä perinteisin menetelmin, laadusta tinkimättä. Onnen puuhia pihalla ja talossa, olet lämpimästi tervetullut.

Hemmalla vieraita 16 072

Hei kaikki ihanat,
piti vain pikimmiten tulla kailottamaan suuri kiitos kaikille lukijoille! Tutkailin tilastoja ja hämmästyin iloisesti!
Teitä on kaikkinensa tänä päivänä käynyt Hemmalla 16072 vierasta, matikkapää ei nyt riitä laskemaan montako vierasta se olisi per päivä kävijöitä, mutta onpa tämä netti aika huikea, ja olisipa aika vilinää jos sama määrä olisi käynyt Hemmalla oikeasti kylässä blogin aukiolon aikana. Kiitos kaikille lukijoille, jättäkääpä muistoja käynnistänne, ilahdun niistä aina niin kovin<3

Ihanaa laskiaista kaikille, syökääten paljon pullia ja lämmitelkää kaakaokuppien äärillä! Tänä vuonna jäi perinteinen laskiaismäki tekemättä, ehkä ensi vuonna laskemme sitten pikku pulkan kanssa pikkumäestä. Mukavaa viikonloppua, me suuntaamme höyrysaunaan ja polskimaan altaaseen:)

Ei kommentteja: