Kuvittelijataru

Tervetuloa Hemmalle!


Hemma on 1890 -luvulla alkunsa saanut mäkitupalaisten talo Asikkalassa. Taloa on jatkettu ja rakennettu vuosien myötä ajan kanssa, yläkertaa vuonna 1917. Ajan kanssa kunnostamme mekin, jotta kestäisi seuraavat 100 vuotta. Kirjoitusta talon entistämisestä perinteisin menetelmin, laadusta tinkimättä. Onnen puuhia pihalla ja talossa, olet lämpimästi tervetullut.

Barrelhouse Jumpers

Heippa,
ootteko kuulleet Barrelhouse JumpersistaBarrelhouse Jumpers soittaa ihanaa blues- ja jazz-vaikutteista musiikkia. Osa jäsenistä on soittanut yhdessä jo hyvin pitkään, osa on liittynyt joukkoon vuosien varrella. Bloggaajan sisko on siis tuon bändin laulaja<3 I heart big time:)



Ohjelmisto koostuu yksinomaan cover-biiseistä, joista varhaisimpien alkuperä on lähes sadan vuoden takana. Keikkasetissä on vanhemman jazz- ja bluesmusiikin lisäksi myös nuorempaa niistä vaikutteita saanutta soul- ja rockmusiikkia aina 1970- luvulle asti.

Bändin nettisivut on nyt auki, ja sieltä voi käydä kuuntelemassa makupaloja ja fiilistelemässä!
Bändiä voi tilata keikoille esiintymään, ja taipuvat monenlaiseen keikkailuun juhlista firman kemuihin ja hämyisiin jazz-tunnelmiin!
I <3 Barrelhouse Jumpers!

Ei kommentteja: