Kuvittelijataru

Tervetuloa Hemmalle!


Hemma on 1890 -luvulla alkunsa saanut mäkitupalaisten talo Asikkalassa. Taloa on jatkettu ja rakennettu vuosien myötä ajan kanssa, yläkertaa vuonna 1917. Ajan kanssa kunnostamme mekin, jotta kestäisi seuraavat 100 vuotta. Kirjoitusta talon entistämisestä perinteisin menetelmin, laadusta tinkimättä. Onnen puuhia pihalla ja talossa, olet lämpimästi tervetullut.

Hauskoja heijastumia

Joskus on kiva ottaa kuvia ei niin tyypillisestä kuvakulmasta. Heijastus joulupallosta, kurkistus jonkun esineen läpi, tai asentoa muuttamalla vaikka kurkottamalla tai kumartumalla saa vähän vaihtelua:)

Ympärillä on ollut niin paljon ikäviä ja vaikeita juttuja lähiaikoina. Olen yrittänyt lähteä mukaan viisaan siskoni sanoihin, omia ajatuksia voi valita ja muuttaa. Helppoa se ei ole, ja vaatii pitkällistä työtä. Ehkä erilaisen perspektiiviin tai näkökulman vaihtaminen sopii siihenkin.

Joulupalloja on esillä vielä jokunen, ei sentään koko joulurepertuaari:) Siirin lempihuvia on vieritellä vanhoja joulupalloja ja pompotella parketilla, sorry naapurit!

Että sen verran joulua kuitenkin:)

Ei kommentteja: