Kuvittelijataru

Tervetuloa Hemmalle!


Hemma on 1890 -luvulla alkunsa saanut mäkitupalaisten talo Asikkalassa. Taloa on jatkettu ja rakennettu vuosien myötä ajan kanssa, yläkertaa vuonna 1917. Ajan kanssa kunnostamme mekin, jotta kestäisi seuraavat 100 vuotta. Kirjoitusta talon entistämisestä perinteisin menetelmin, laadusta tinkimättä. Onnen puuhia pihalla ja talossa, olet lämpimästi tervetullut.

It's a New dawn, new world, new life

Kävin luonnonkosmetiikan ja elävän ravinnon iltapäivässä, jossa läsnäolevat kertoivat omista kokemuksistaan. Olipa mukavaa saada kuulla puhtaita omia kokemuksia ravinnosta, kosmetiikasta, meikeistä, saippuoista ja monesta muusta.

Markettien hyllyriveiltä löytyy paljon ja jos vaikka mitä ja mihin tarkoitettua. Onneksi paremmin jo valikoimaa hyviäkin luonnon juttuja. Täällä maalla asuvana joutuu kuitenkin valitsemaan, tilaanko netistä jos paikallisista pikkukaupoista ei löydy. Aina läheltä ei löydä haluamaansa. Valintoja ekologisuuden, kukkaron ja logistiikan kannalta.

Innostuin luonnonkosmetiikasta kovasti. Meikeissä olen käyttänyt Lilylolon mineraalimeikkejä vuoden verran ja olen tykännyt tosi paljon. Voiteet ja muu kosmetiikka on ollut sekalaisempaa sortimenttia. Nyt innostaakin kokeilla tehdä itse, sekä kotimaisista Frantsilan tuotteita. Ympärillä ja ympäristöstä tuleva kemikaalikuorma on jo raskas sinällään niin ei sitä halua enempää iholleen eikä varsin vauvan iholle työntää. Pikkuhiljaa siis muutosta puhtaampaan elämään!

Ei kommentteja: