Kuvittelijataru

Tervetuloa Hemmalle!


Hemma on 1890 -luvulla alkunsa saanut mäkitupalaisten talo Asikkalassa. Taloa on jatkettu ja rakennettu vuosien myötä ajan kanssa, yläkertaa vuonna 1917. Ajan kanssa kunnostamme mekin, jotta kestäisi seuraavat 100 vuotta. Kirjoitusta talon entistämisestä perinteisin menetelmin, laadusta tinkimättä. Onnen puuhia pihalla ja talossa, olet lämpimästi tervetullut.

Pääsiäisen viettoon juhlimalla

Aloitin juhlinnan omissa polttareissani viime perjantaina. Siskoni järjesti nämä afterweddingpartyt minulle ja hauskaahan riitti. Olimme isossa saunatilassa ja ihanaisia ystäviä oli melkeinpä 20 paikalla. Poro- ja vegepizzat ja, hirvipullat oli menun hittejä. Saunoimme, söimme ja nautiskelimme. Virallista ohjelmaa oli tietovisa mitä tiedän miehestäni, taisin osata vastata vain yhteen kysymykseen oikein, mutta Sain ihanan survivalbagin rouvan elämään ja vaaleanpunaisenhöyhentiaran päähän:)

Pari vuotta onkin mennyt kun viimeksi olen puolukkamehua väkevämpää maistellut ja muutama siideri riitti nytkin. Tanssijalat heiluivat silti kahteen asti ja olin ensimmäistä kertaa Siirin synnyttyä yön pois kotoa. Kotona oli kaikki sujunut hienosti, kuinkas muuten:)

Virkistihän se ja tanssiminen on vaan niin huippuhauskaa!

Tänään jatkui juhliminen kahden pikkuisen 1v synttäreillä. Kakku ja herkut maistuivat ja on niin ihana katsoa pikkuisten menoa ja touhotusta. Tästä sitten pääsiäisen viettoon pikkuhiljaa. Pitkänä perjantaina äidille syömään ja Siirin isoisoisää moikkaamaan. Johan tässä pääsee pian taas remonttikin alkuun kun kelit antaa myöten. Sitten bloggausta taas siltäkin saralta:)















Ei kommentteja: