Kuvittelijataru

Tervetuloa Hemmalle!


Hemma on 1890 -luvulla alkunsa saanut mäkitupalaisten talo Asikkalassa. Taloa on jatkettu ja rakennettu vuosien myötä ajan kanssa, yläkertaa vuonna 1917. Ajan kanssa kunnostamme mekin, jotta kestäisi seuraavat 100 vuotta. Kirjoitusta talon entistämisestä perinteisin menetelmin, laadusta tinkimättä. Onnen puuhia pihalla ja talossa, olet lämpimästi tervetullut.

Raakasuklaan reseptejä

Raskasuklaata tekis mieli kokeilla. Löytyy nibsejä, kaakaovoita ja vähän kookosöljyäkin. Pääseekö noilla jo alkuun, onko kokemusta? Helpotkin reseptit kuulostaa aika konstikkaalta ja tarvikeluettelot on pitkiä kuin puhelinluettelot. Tarvitseeko siis macaa, lucumaa, mulberia tms vai onko niiden tehtävä antaa makua tai koostumusta vai mitä heelp? Niin ja pitääkö nibsejä pienentää, jauhaa tai muokata muuten. Onnistuuko suklaa esim levylle lötsöytettynä vai onko silikonimuotit parempia?
Täytynee perehtyä aiheeseen vielä tarkemmin ja pyydän ystäväiseni hyväksi havaittuja neuvoja, konsteja ja reseptejä, ja hyviä tarvike ja raaka-aine vinkkejä, kiitos paljon jo etukäteen!









Ei kommentteja: