Raskasuklaata tekis mieli kokeilla. Löytyy nibsejä, kaakaovoita ja vähän kookosöljyäkin. Pääseekö noilla jo alkuun, onko kokemusta? Helpotkin reseptit kuulostaa aika konstikkaalta ja tarvikeluettelot on pitkiä kuin puhelinluettelot. Tarvitseeko siis macaa, lucumaa, mulberia tms vai onko niiden tehtävä antaa makua tai koostumusta vai mitä heelp? Niin ja pitääkö nibsejä pienentää, jauhaa tai muokata muuten. Onnistuuko suklaa esim levylle lötsöytettynä vai onko silikonimuotit parempia?
Täytynee perehtyä aiheeseen vielä tarkemmin ja pyydän ystäväiseni hyväksi havaittuja neuvoja, konsteja ja reseptejä, ja hyviä tarvike ja raaka-aine vinkkejä, kiitos paljon jo etukäteen!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti