Kuvittelijataru

Tervetuloa Hemmalle!


Hemma on 1890 -luvulla alkunsa saanut mäkitupalaisten talo Asikkalassa. Taloa on jatkettu ja rakennettu vuosien myötä ajan kanssa, yläkertaa vuonna 1917. Ajan kanssa kunnostamme mekin, jotta kestäisi seuraavat 100 vuotta. Kirjoitusta talon entistämisestä perinteisin menetelmin, laadusta tinkimättä. Onnen puuhia pihalla ja talossa, olet lämpimästi tervetullut.

Onnellinen on se joka puutarhaa hoitaa saa

Kiitos Iken tuokin otsikko kuulostaa kaksimieliseltä:) vaikka oikeastikin pihan Puutarhan hoito on kuitenkin tuonut syvää mielenrauhaa ja mielihyvää tänä kesänä.

Kirsikkapuu on kasvanut valtavasti, sato jäi laihanlaiseksi ja linnut veivät nekin vähät marjat mitkä tuli. Ehkä tämä vuosi oli kasvun vuosi puulle.

Ruusut ovat kukkineet niin kauniisti. Siirin 1-vuotis päivänä istutettu köynnösruusu kukkii suurin hennon vaaleanpunaisin kukin. Kaunis on samoin tuo köynnös jonka nimeä en muista. Metsämansikoista saimme nauttia pitkään ja kukkaloisto on ollut upeaa.

Löysin myös minttua, joka on loikannut joko naapurin puolelta tai toiselta puolelta pihaa sulostuttamaan tuoksullaan. Olisi ihana kertoa että puutarhan paviljongissa aamukaffeja nautiskelen. Sytytin sisällä kynttilän ja puuroa nappailemme sen valaistessa, tunnelmallista sekin:) toiveikasta tiistaita!

























Ei kommentteja: