Kuvittelijataru

Tervetuloa Hemmalle!


Hemma on 1890 -luvulla alkunsa saanut mäkitupalaisten talo Asikkalassa. Taloa on jatkettu ja rakennettu vuosien myötä ajan kanssa, yläkertaa vuonna 1917. Ajan kanssa kunnostamme mekin, jotta kestäisi seuraavat 100 vuotta. Kirjoitusta talon entistämisestä perinteisin menetelmin, laadusta tinkimättä. Onnen puuhia pihalla ja talossa, olet lämpimästi tervetullut.

Tulossa joulukalenteritarina


JOULUTARINA  IKKUNAKALENTERINA
Avautuu Vanhassa Vääksyssä 1.12.2013
Metsän väki on ihmeissään kun ei ole lunta, vaikka joulu jo ovella kolkuttaa. Mistä lumen puute johtuu?  Ehkäpä metsäkansa yhdessä keksii jonkin ratkaisun ongelmaan.
Tarinan on sepittänyt Vanhassa Vääksyssä asuva Taru Kantonen. Tätä kaikille ohikulkijoille tarkoitettua satua voi joulukuun ajan seurata päivittäin Vääksyntie 16:n eli Papan Verhoilun ja Muorin Puodin jouluiseksi näyttämöksi muuttuneissa ikkunoissa. Tarina etenee joulukalenterin tapaan täydentyen päivittäin ja sitä voi ikkunoiden lisäksi seurata täällä Hemmalla ( osoitteessa http://hemmalla.blogspot.fi/)
Kalenterin ovat suunnitelleet ja toteuttaneet muotoilija-kuvittaja Taru ja ekokäsityöläinen Päivi Kantonen. Myös kaikki tarinan hahmot ja esineet ovat heidän ekologista kädenjälkeään, ja syntyneet rakkaudesta käsitöihin ja luovaan tekemiseen. 
Koko jouluikkunan tekijäporukka haluaa tällä sadulla luoda ympärilleen hyvää mieltä ja rauhallista Joulun odotusta. Tervetuloa seuraamaan tarinaamme!


Ei kommentteja: