Kuvittelijataru

Tervetuloa Hemmalle!


Hemma on 1890 -luvulla alkunsa saanut mäkitupalaisten talo Asikkalassa. Taloa on jatkettu ja rakennettu vuosien myötä ajan kanssa, yläkertaa vuonna 1917. Ajan kanssa kunnostamme mekin, jotta kestäisi seuraavat 100 vuotta. Kirjoitusta talon entistämisestä perinteisin menetelmin, laadusta tinkimättä. Onnen puuhia pihalla ja talossa, olet lämpimästi tervetullut.

Onnen puuhia


Mikä kaunis näky, oma murunen, lumen kimmellystä ja aurinko. Monta seikkaa olla iloinen, vai mitä? Mikä ilahduttaa sinua näin tammikuussa?



Kuvia kotipihasta. Mieltä ilahduttaa myös ulkoilu, vaikka pakkanen nipistääkin nenänpäästä. Olen iloinen myös kotona käymisestä, joskus kerrostaloilu on kivaa, mutta home sweet home<3


Humala kieppunut ruudukon ympärille. Makuuni tämä shabby chic:)


Rustiikkia, ruostetta ja ajan patinaa:)



Lasin läpi kuultaa valo kuin keväällä. Lasikurssilla olisikin kiva käydä. Samoin betoni ja keramiikka ja paju. Puutarhaan voisi puuhailla  kivoja juttuja. Onkohan tännepäin tulossa, lyhytkurssiy olisi ihania!



Helouu, nenä jo punottaa, mennään jo:)


 Ihanaa uusi lemmikki. 
Leppäkerttu muutti meille asumaan:)

Ulkoiluvinkkinen tänne Vääksyyn. Norrlinin puistossa ihan mahtava linnunlaulu ja pörinä lintulaudalla. Joen varressa lepäili sorsia ja lumi kimmelsi. Kaunista!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaihana Siiri :) Muistinpas tulla lukemaan, kun lösähdin sohvalle bodypumpin jälkeen.
Mahtavia kuvia taas ja oot jaksanut päivittää vaikka kuinka paljon, kivaa!
-Satu + A.

Unknown kirjoitti...

Kiitos! On pitänytkin kysellä mitä teille kuuluu. Siirikin välillä A:sta juttelee:) Hyvinkö ootte viihtyneet? Terkkuja!