Kuvittelijataru

Tervetuloa Hemmalle!


Hemma on 1890 -luvulla alkunsa saanut mäkitupalaisten talo Asikkalassa. Taloa on jatkettu ja rakennettu vuosien myötä ajan kanssa, yläkertaa vuonna 1917. Ajan kanssa kunnostamme mekin, jotta kestäisi seuraavat 100 vuotta. Kirjoitusta talon entistämisestä perinteisin menetelmin, laadusta tinkimättä. Onnen puuhia pihalla ja talossa, olet lämpimästi tervetullut.

Kesäretki mökille


Piipahdettiin mökillä, kun sadepilvet suvaitsivat hetkeksi siirtyä sivuun. Jos jotain iloa sateesta, niin kantarelleja kurkisteli jo maasta. Pikkuisia piippoja vielä, mutta pian ne kastikkeeksi kasvavat.


Sytytettiin nuotio ja kokkailtiin. Se tunnelma ja nokipannukahvi!


Mailattiin krokettia Siirin kanssa.


Ihailtiin iltaa.


Ja kauniita vihreän sävyjä.



Tutkittiin perhosia. Siiri innokkaampana minua...


Löydettiin linnunpesä tyhjänä. 

Leikattiin heinittynyttä tietä seuraavalle eno mökkeilijälle mukavaksi tulla. Seuraavat helteet kun tulevat- tulemme mekin tai ehkä jo aiemmin. Toivotaan vähäsateisempaa viikkoa kuin ennusteet lupaavat. 

Vielä on kesäretkiä tekemättä: Näihin suuntima ainakin: Padasjoella Ars Auttoinen ja  Ars Arrakoski. Pyhäniemen kartanon näyttely kuulosti lupaavalta. Kotieläinpuistoa unohtamatta. Ehkä Naantali-Turku reissuakin luvassa. Ja Tove Janssonin näyttelyn Ateneumissa haluaisin myös ennättää. Kelistä huolimatta. Onneksi on K E S Ä!

Ei kommentteja: