Kuvittelijataru

Tervetuloa Hemmalle!


Hemma on 1890 -luvulla alkunsa saanut mäkitupalaisten talo Asikkalassa. Taloa on jatkettu ja rakennettu vuosien myötä ajan kanssa, yläkertaa vuonna 1917. Ajan kanssa kunnostamme mekin, jotta kestäisi seuraavat 100 vuotta. Kirjoitusta talon entistämisestä perinteisin menetelmin, laadusta tinkimättä. Onnen puuhia pihalla ja talossa, olet lämpimästi tervetullut.

Kanavajazz


Menovinkki vanhaan Vääksyyn:


Kanavajazz -puistokonsertti järjestetään Vääksyn Kanavalla 5.7.2014 klo 15-18.


Tarjoilemme jälleen herkullisen kattauksen laatujazzia paratiisimaisemissa, kuohuviinin ja mansikoiden maustamina. Esiintyjinä liekehtivän ukulelen kanssa eteläisestä Ranskasta Nico'O ja Kapiolan Boyz, Janitsaarijatsin Perinnesoittokunta Count Basie -tunnelmissa sekä hurmaava Martti Peippo kvintetteineen.


Ota mukaan piknik-eväät, varaudu kesäsään vaihteluihin ja tule ystävien kanssa Vääksyn kauniiseen kanavapuistoon nauttimaan kesän hurmaavimmasta jazztapahtumasta!


Tällä kertaa myös osa katsomosta on anniskelualuetta, ja jos et jaksa pakata omaa eväskoria, voit tilata upean herkkukorin etukäteen jazztarjoilusta vastaavasta Kanavan Kunkusta! Kuohuviinibaari avautuu Kanavapuistossa jo klo 13! Puistokonsertin jälkeen jazzit jatkuvat Kunkun terassilla ranskalaisissa tunnelmissa.


Konserttiin on vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa! www.kanavajazz.com

Ei kommentteja: