Kuvittelijataru

Tervetuloa Hemmalle!


Hemma on 1890 -luvulla alkunsa saanut mäkitupalaisten talo Asikkalassa. Taloa on jatkettu ja rakennettu vuosien myötä ajan kanssa, yläkertaa vuonna 1917. Ajan kanssa kunnostamme mekin, jotta kestäisi seuraavat 100 vuotta. Kirjoitusta talon entistämisestä perinteisin menetelmin, laadusta tinkimättä. Onnen puuhia pihalla ja talossa, olet lämpimästi tervetullut.

Kesäretki vol1


Tänä kesänä on tullut tehtyä tosi vähän retkiä. Tämä oli oikeastaan eka, jos ei mökkeilyä lasketa, ja eihän sitä.

Mentiin käymään ihanassa Yli-Marolan kotieläinpuistossa Lahdessa. Katseltiin vasikoita, poneja, possua, kanoja, alpakoita, pupuja ja taputeltiin lammasta. Siiri 2v:stä eläimet on vähän jänniä, kissoja lukuunottamatta, niitä voisi paijata ja taputella pitkäänkin. Lammasta hän suostui koittamaan pariin otteeseen, selästä. 



Mennen tullen käytiin Launeen perhepuistossa leikkimässä. Nämä on eittämättä Lahden parasta antia lapsiperheille ja muutenkin. Ja siis kotieläinpuistoon on vapaaehtoinen pääsymaksu ja perhepuisto on ilmainen. 

Niin, Ylimarolassa on kesän ajan lisäksi Nuokun sirkuksen lyhyitä esityksiä kaksi kertaa päivässä. Sirkustirehtööri ja Sipepelle ja nuoria hienoja taitureita esiintyi ja yleisöstä valittiin myös esiintyjiä mukaan. Lopulla sai ostaa poppareita ja hattaraa. Tosi viihdyttävää!



Loppupäivästä hurautettiin Pyhäniemen kartanoon taidenäyttelyyn. Hurmaannuin Särestöniemen töistä. Ihana värimaailma ja tunnelma töissä. Ja mitkä nimet. Ne olivat pitkiä ja hurjan kiehtovia.

Muutoin näyttelystä jäi mieleen kolmiulotteiset kuvat, joita katsottiin näiden lasien läpi. 


Ei hassumpi syntyäripäivän ohjelma:)

Ei kommentteja: