Kuvittelijataru

Tervetuloa Hemmalle!


Hemma on 1890 -luvulla alkunsa saanut mäkitupalaisten talo Asikkalassa. Taloa on jatkettu ja rakennettu vuosien myötä ajan kanssa, yläkertaa vuonna 1917. Ajan kanssa kunnostamme mekin, jotta kestäisi seuraavat 100 vuotta. Kirjoitusta talon entistämisestä perinteisin menetelmin, laadusta tinkimättä. Onnen puuhia pihalla ja talossa, olet lämpimästi tervetullut.

Kevättarvikkeita puutarhaan ja muuta söpöä -sisustusmatka Wanhaan Vääksyyn




Wanhan Vääksyn yksi ihanuuksista on pienet sisustuspuodit. Niitä on useampikin. Joulukuusta vastapäätä, eli Norrlinin puistoa vastapäätä( Lahdesta päin suoraan, ja Sysmän opasteista oikealle, ja Siwan kohdalta vasemmalle) sijaitsee Zoom Design, sisustussuunnittelutoimisto ja myymälä. 

Puoti on ihastuttava ja visiteeraamisen arvoinen, myynnissä mm. seuraavia merkkejä, joista itse pidän Lisbeth Dahlin vanhahtavan tyylisistä pussukoista ja muista, Calou:n puukengistä, Vågan koruista, ja Vanhan Markin saippuoista muun muassa.
kuvat lainattu Zoom:n facebooksivuilta. Linkki www-sivuille.
Muita sisustusliikkeitä Vanhassa Vääksyssä on myös Lauran kauppa, sieltä löytää melkein kaikkea mitä saattaa tarvita:) Aivan ihastuttava liike. Ja lähempänä kanavaa sijaitsee Kanavan Kunkku, sisustusliike ja ravintola, todella kauniita juttuja. Ja pikkiriikkinen Hippaheikki ja Hillariina Kunkun takana. Sisustamiseen ja lasten leluihin erikoistunut liike. Pitää taas poiketa puodeissa, niin virkistävää!



http://www.kanavankunkku.com/

Ei kommentteja: