Kuvittelijataru

Tervetuloa Hemmalle!


Hemma on 1890 -luvulla alkunsa saanut mäkitupalaisten talo Asikkalassa. Taloa on jatkettu ja rakennettu vuosien myötä ajan kanssa, yläkertaa vuonna 1917. Ajan kanssa kunnostamme mekin, jotta kestäisi seuraavat 100 vuotta. Kirjoitusta talon entistämisestä perinteisin menetelmin, laadusta tinkimättä. Onnen puuhia pihalla ja talossa, olet lämpimästi tervetullut.

Vitriinikehys




Päivät on aika täynnään vauva-arkea, 
Siirin kanssa puuhailua, arjen askareita, kerran viikossa mummolaa ja mammakerhoa, bless.. ja muuta semmoista.
Välillä menee melkosen väsymyksen kourissa ja siltikin ihanaa ja antoisaa nähdä kun pikkuinen kasvaa ja kehittyy. Siirin mahavaivat alkavat jo vähän helpottaa, ja hän on osoittautunut erittäin iloiseksi ja nauravaiseksi tytöksi.
 Hän on myös melko kova höpöttämään.
 Tänään kirjastossa hän kokeili äänijänteitään kiljumalla, omaa ääntä taitaa olla mukava kokeilla ..:D

Pieniä asioita ehdin tekemään Siirin päiväunien aikaan, 
kuten nämä vitriinikehykset jotka ovat olleet to do listalla
öhmm, ehkä viime tammikuusta. 

Nyt tartuin toimeen ja askartelinpaskartelin normi 10x15 kuvalle paspiksen, jonka maalasin kulta vesivärillä. Valokuvana on askelkuva koh lantalta viime joulukuusta, askeleet ovat omani ja Siiri neiti oli silloin jo matkassa mukana mahassa. Simpukat keräsin reissusta ja asettelinkehyksen alareunaan. 

Tuli kiva muistokehys, ja vitriinikehyksen + puoli on että siihen voi tehdä vaihtuvan kuvanäyttelyn vaikka kuinka usein, jos viitseliäisyyttä riittää:)

Ei kommentteja: