Kuvittelijataru

Tervetuloa Hemmalle!


Hemma on 1890 -luvulla alkunsa saanut mäkitupalaisten talo Asikkalassa. Taloa on jatkettu ja rakennettu vuosien myötä ajan kanssa, yläkertaa vuonna 1917. Ajan kanssa kunnostamme mekin, jotta kestäisi seuraavat 100 vuotta. Kirjoitusta talon entistämisestä perinteisin menetelmin, laadusta tinkimättä. Onnen puuhia pihalla ja talossa, olet lämpimästi tervetullut.

Jos pipo kiristää


Siirin ihan ekat pipot alkoi kiristämään, niin hurautin
trikoopalasista pari uutta.
 Tämä on niistä kivoin. 

Kankaan ostin muistaakseni Sampsukan palalaarista, mistä tein ihanan värikkäita ja pirteitä löytöjä muutenkin. Samaisesta puodista on myös Siirin haaremihousujen raitatrikoo:) 


Siiri köllöttelee mielellään jo hetkiä 
joko tämän peitteen päällä, 
tai touhumatolla lelukaaren alla. 

Lempileluja on tuo lelukaaren turkoosi aasi, ja kaatumaton kilisevä raitakisu. Pisimpään hän jaksaa tutkia lamaze  matoa joka on 60cm pitkä, eli aikalailla Siirin kokoinen. Lamaze lelut on ihania, värikkäitä, niissä on paljon eri materiaaleja ja toimintoja, musiikkia, vinkuva tööttä ja vaikka mitä. Siirainen ainakin keksii milloin mitäkin uutta madostaan, mm. sen jalka mahtuu hyvin suuhun:)


Tänään hän jaksoi tutkia jonkin aikaa myös tuota rapisevaa kukkaa, missä on peili. 
Suuhun eksyi myös tänään neuletakin kukkanapit, ja oikeastaan kaikki muukin minkä sinne saa tungettua. Kutiseviin ikeniin taitaa toimia mikä vaan sopivan kokoinen:)


Tämmöistä omplailua täällä. 
Suunnitelmissa pipo armeija kaikista ihanista eri kankaista,
 kun vaan ehtis:)

Ei kommentteja: