Kuvittelijataru

Tervetuloa Hemmalle!


Hemma on 1890 -luvulla alkunsa saanut mäkitupalaisten talo Asikkalassa. Taloa on jatkettu ja rakennettu vuosien myötä ajan kanssa, yläkertaa vuonna 1917. Ajan kanssa kunnostamme mekin, jotta kestäisi seuraavat 100 vuotta. Kirjoitusta talon entistämisestä perinteisin menetelmin, laadusta tinkimättä. Onnen puuhia pihalla ja talossa, olet lämpimästi tervetullut.

Yippicayei



Piti tulla toivottamaan hyvää ystävänpäivää jo eilen, mutten ehtinyt ja jakamaan kanssanne se ilo että blogivierailuja on yli 25000. Tä, ihan tajuton määrä, kiitos!!! Olen iloinen että raapusteluni remontista tai sen vierestä jaksaa kiinnostaa!

Niin eilisestä, aamulla olimme muskarissa Siiri Viiriäisen kanssa, juteltiin muskarikaverin kanssa ja käytiin kaupassa. Sitten tulikin jo mummi ja kahviteltiin kuulumisten vaihdon ohella. Mummi jäi hoitamaan Siiriä ja vietimme 13. vuosipäivää Hobitin merkeissä päiväleffassa Ramin kanssa;) Hauska päivä! Sain vielä lahjiksen taideliikkeeseen, ja unohdin sen jo kertaalleen leffan vessaankin..

Leffa oli hyvä, ja haettiin vielä Jonel thaista hyvää ruokaa mukaan. Paikkaan kulminoituu hauskoja bilemuistoja vuosien takaa ja sinne on aina hauska mennä, vanhat läpät jaksaa naurattaa edelleen. <3 p="">Viideohan ei liity mitenkään varsinaisesti ystävänpäivään, mutta on hauska muisto viime kesältä, kun istuttiin terdellä, siis kahvilla:) Siirin ja ystävän kanssa. Ystävät on ihania!

http://www.youtube.com/watch?v=sHjv0GS-f8Q

Ei kommentteja: