Kuvittelijataru

Tervetuloa Hemmalle!


Hemma on 1890 -luvulla alkunsa saanut mäkitupalaisten talo Asikkalassa. Taloa on jatkettu ja rakennettu vuosien myötä ajan kanssa, yläkertaa vuonna 1917. Ajan kanssa kunnostamme mekin, jotta kestäisi seuraavat 100 vuotta. Kirjoitusta talon entistämisestä perinteisin menetelmin, laadusta tinkimättä. Onnen puuhia pihalla ja talossa, olet lämpimästi tervetullut.

Gardening

Juhlistinme isäni synttäreitä lauantaina. Kippistelimme puutarhassa, tätä olen siis puuhaillut viime aikoina. Nautimme mainiota lounasta ravintolapäivän ranskalaisessa ravintolassa Vääksyssä. Itsetehtyjä lähitilojen lihoista tehtyjä makkaroita, tomaattikeittoa yms herkkuja. Vain hyvät viinit puuttuivat, muutoin oli täydellistä! Kurkkaa: Facebookista ranskalainen kyläkauppa! Niin ja söimme ihanaa täytskäriä ja vähän lisää kuolevia Edit: siis kuohuvia juomia ja pidimme kisastudiota... Pelistä ei tarvinne muuta mainita. Olipa ihastuttavia päivä!

Minä se tykkään noista heinäseiväs jutuista! Ajatuksena köynnöksiä ja vähän pergolatyylistä oleilualuetta. Grillailukausi vielä korkkaamatta tosin. Jaahas, pikku neiti heräsi päikkäreiltä. Laittakee kivoja köynnösvinkkejä tuuliselle paikalle? Kiitos!!














Ei kommentteja: