Kuvittelijataru

Tervetuloa Hemmalle!


Hemma on 1890 -luvulla alkunsa saanut mäkitupalaisten talo Asikkalassa. Taloa on jatkettu ja rakennettu vuosien myötä ajan kanssa, yläkertaa vuonna 1917. Ajan kanssa kunnostamme mekin, jotta kestäisi seuraavat 100 vuotta. Kirjoitusta talon entistämisestä perinteisin menetelmin, laadusta tinkimättä. Onnen puuhia pihalla ja talossa, olet lämpimästi tervetullut.

Kesäkesäkesäkesä

Nyt kun se vihdoin on täällä, on vipinää töppösissä pihahommien, ikkunanpesun, siivousten, ja mainitsinko jo pihahommien ja pihahommien:). Se iskee vimman lailla, yhtäkkiä herää eloon ja viihtyykin ulkona kaiket päivät.

Tänä vuonna yritän istutusten kanssa muistaa oman rajallisuuteni. Jos kylväisin lajeja joita oikeasti tulee käytettyä. Jännästi viime vuonna esim persiljaa oli loputtomiin...

Toukokuu aloitti juhlahumun. Pyöreitä vuosia tulee isällä, kummityttö täytti 15 ja kesäkuun alussa Siiri täyttää vuoden! Ihania juhlia! Kerroinko myös että meillä kävellään? Pieniä matkoja ja välillä pyllähdellen, mutta silti. Kohta meillä asuu taapero:) oli onni että ensiaskeleet näki myös Siirin 90-vuotias isoisoäiti.

Puuhakasta on siis. Ramilla töitä riittää myös onnellisesti. Hyvä että iltaisin näemme. Onneksi pieni loma häämöttä kesäkuun lopulla, vielä kun keksisi mihin suuntaisimne!

















Ei kommentteja: