Kuvittelijataru

Tervetuloa Hemmalle!


Hemma on 1890 -luvulla alkunsa saanut mäkitupalaisten talo Asikkalassa. Taloa on jatkettu ja rakennettu vuosien myötä ajan kanssa, yläkertaa vuonna 1917. Ajan kanssa kunnostamme mekin, jotta kestäisi seuraavat 100 vuotta. Kirjoitusta talon entistämisestä perinteisin menetelmin, laadusta tinkimättä. Onnen puuhia pihalla ja talossa, olet lämpimästi tervetullut.

Pieniä pergolahaaveita

Pihapuuhailut tulivat osaksi taas päiviä, kun säät suosivat. Siirin kanssa olemme vähän pihaa laitelleet, ja päikkäreiden aikaan on mukava puuhailla. Aloitin heinäseiväspergolan rakentamisen ja suunnittelin kattavani sen osaksi. Sateella voisi siinä istuksia ja päivänpaisteella oleilla vähän varjossa. Hieman myös pohdiskelin pois rullattavaa katosta.


Jossain kohtaa aloin selailla valmiita pergoloita. Vähän houkuttaisi vaikka tällainen pyöreä metallinen Clas O:lta. Tuohon köynnöksiä kasvamaan ympärille , kyllä siinä päiväkaffet kelpaisi juoda:) Tänään Kurhila-Hillilän pihakirppispäivään, ja Siirin uimakaverin syntyäreille. Nyt näitä tapahtumia riittää, ihana kesä, eilen käytiin kesämielisten päivässä:) Ai, Muurinpohjalettuja ja musiikkia. Aika mukavaa!





Ei kommentteja: