Kuvittelijataru

Tervetuloa Hemmalle!


Hemma on 1890 -luvulla alkunsa saanut mäkitupalaisten talo Asikkalassa. Taloa on jatkettu ja rakennettu vuosien myötä ajan kanssa, yläkertaa vuonna 1917. Ajan kanssa kunnostamme mekin, jotta kestäisi seuraavat 100 vuotta. Kirjoitusta talon entistämisestä perinteisin menetelmin, laadusta tinkimättä. Onnen puuhia pihalla ja talossa, olet lämpimästi tervetullut.

Hyvä leipä - parempi mieli

Pakko hehkuttaa, ulkona on niin kylmä että tarkenimme vain pikkuiselle kävelylle Siirin kanssa. Kipitimme lähistölle vähän aikaa sitten auenneeseen Lihapuotiin. Puodissa myydään älyttömän hyviä makkaroita. jauhelihaa yms, jotka tulevat Keinuhongan tilalta Padasjoelta. Tosi maukkaita!!! Lisäksi juustoja ja vaikka mitä muuta. tänään ostimme kalakeiton kaveriksi ihanan kuuloisen  Leipomo Limbbun leivän. 

Ja millainen leipä! Ehkä maailman paras! Lämmin Speltti-viikuna-saksanpähkinä! Nam! Jos eivät olisi olleet jo loppu, olisimme ostaneet myös Runebergin torttuja. Nam lähiruoka! Limbbun leivät leivotaan Lahdessa, Ramin verstaan naapurissa. Saisipa niitä sieltäkin! 

Vanhassa Vääksyssä tapahtuu! Ihania puoteja ja putiikkeja, kannattaa poiketa:)




Ei kommentteja: