Kuvittelijataru

Tervetuloa Hemmalle!


Hemma on 1890 -luvulla alkunsa saanut mäkitupalaisten talo Asikkalassa. Taloa on jatkettu ja rakennettu vuosien myötä ajan kanssa, yläkertaa vuonna 1917. Ajan kanssa kunnostamme mekin, jotta kestäisi seuraavat 100 vuotta. Kirjoitusta talon entistämisestä perinteisin menetelmin, laadusta tinkimättä. Onnen puuhia pihalla ja talossa, olet lämpimästi tervetullut.

Osmia tuotteet



Sain joululahjaksi Osmian kuorintasuolaa, bergamotti-rypälekiviöljyn tuoksuista. Kuorintasuola on miellyttävää käyttää ja erittäin hienorakeista. Purkkia on myös helppo käyttää saunoessa tai kylpiessä, se aukenee kosteillakin käsillä ja sitä on helppo kuopaista purkista ja levittää iholle. Ihoni on melko herkkä, ja tämä on sopinut sille mainiosti. Haavakohdissa se kirvelee, niinkuin nyt suola muutoinkin tapaa tehdä:) 

Alkunsa yritys on saanut hunajasta, josta on laajentunut ja nykyisin valikoimissaan on mm luonnonkosmetiikkaa, saippuoita, shampoita ja saunatuotteita.  Näitä saa Hakaniemen kauppahallista, verkkokaupasta ja Muorin puodista.

Onneksi tänään onkin s a u n a p ä i v ä!

C H E C K Osmia saunaproducts, honey, cosmetics!


Ei kommentteja: