Kuvittelijataru

Tervetuloa Hemmalle!


Hemma on 1890 -luvulla alkunsa saanut mäkitupalaisten talo Asikkalassa. Taloa on jatkettu ja rakennettu vuosien myötä ajan kanssa, yläkertaa vuonna 1917. Ajan kanssa kunnostamme mekin, jotta kestäisi seuraavat 100 vuotta. Kirjoitusta talon entistämisestä perinteisin menetelmin, laadusta tinkimättä. Onnen puuhia pihalla ja talossa, olet lämpimästi tervetullut.

Kaisan tupaleipomolle kiitos

Kävimme aamiaisella Kaisan Tupaleipomossa. Ihana tapa aloittaa kaunis aamu tuoreilla sämpylöillä, voisiko parempaa ollakaan. Tupaleipomo on ollut avoinna 7 vuotta ja varmaankin yhtä kauan olemme käyneet siellä. Ihanan tuoreen leivän ja pullan tuoksu on hiipinyt aamun askeleitamme vastaan ja lämmin tunnelma kietonut syliinsä, kun oven on aukaissut ja astunut sisään. 

Haikeutta mieleen tuo tieto, sillä Tupaleipomo sulkee ovensa tämän viikonlopun jälkeen. Niin monia ihania ihmisiä ja tuttavia on saatu siellä ja niin monia mieleenpainuvia hetkiä kokea.

Puhumattakaan mahtavan hyvästä ruisleivästä, cheddarsämpylöistä, rieskoista, pullista ja kakuista. Nam, niin hyvää. Kaisan ruisleipää ei suotta ole valittu Suomen mestariksi useita kertoja.


 Kiitos Kaisalle että toit vanhaan Vääksyyn ihanaa tunnelmaa ja herkulliset leivonnaisesi. Sinua jää iso ikävä! Kiitos myös Nanjalle hauskasta ja persoonallisesta hoivasta!

Ei kommentteja: