Kuvittelijataru

Tervetuloa Hemmalle!


Hemma on 1890 -luvulla alkunsa saanut mäkitupalaisten talo Asikkalassa. Taloa on jatkettu ja rakennettu vuosien myötä ajan kanssa, yläkertaa vuonna 1917. Ajan kanssa kunnostamme mekin, jotta kestäisi seuraavat 100 vuotta. Kirjoitusta talon entistämisestä perinteisin menetelmin, laadusta tinkimättä. Onnen puuhia pihalla ja talossa, olet lämpimästi tervetullut.

Demolition man ja kuuskytluvun sanomalehtikatsaus

Tapahtui remonttirintamalla-
Ihanaa kun voi kirjoittaa mitä on tehty, eli Hemmalla remontti etenee- huikeeta!


Uuteen katonkorkoon sovitettua paneelia. 
Onhan ihana tunne, katto ei putoa niskaan tunne katosi ja saadaan nuo mahtavat hirret näkyville. Ihanaa välillä fiilistellä! Alkaa jo hahmottaa tilaa ihan eri tavalla kun turhat kilkkeet on viety pois.


Keittiön uuden vanhan oven fiilistelyä. Ihan just sopiva se ei tietenkään ole, mutta vähän reippaampi kynnys niin voikin istuu paikkaansa :)



Kuistin lattian purkamista. Kiitos Ristolle!


Sanomalehtituokio.
Niin kauniita nuo 1960- luvun mainokset. Tuommoisen Simcan kun saisi.



Sanomalehdet lattiasta pois. Talteen otettiin muutama ja lattiaan selvästi talteen laitettu kirjekuori, postimerkkeineen ja vuosilukuineen.



Tässä näkyy selvästi keittiömme joskus osittain palanut seinä. Huh hurjaa!



Tässä vähän seuraavaa projektia, eristeet lattiasta pois ja lattiat auki. Tiedossa purua, maata ja ties mitä muuta. Hengityssuojaimet rules!


Kahvitauolla Kaisan tupaleipomoon jäähyväiskaffelle. Kaisa tarjosi pullakaffet. Nam, sahramipullaa!




Lattian purkua. Joskus joku on nopeaa.





Kahdessa päivässä saa aika paljon aikaan purkuhommia, sopivalla demolition man asenteella, taustalla soi sledgehammer...





Mustaa huumoria...







 Men At work


Hyvänhintaista kahvia kuuskytluvulla!


Me and my friend...:)


Ihana tennarimainos



Kahdessa päivässä tuli hommia tehtyä ihan hirveesti. Kahden huoneen ja kuistin lattian purku, mailojen poisto laudoista ja helmiponttipaneeleista, yleistä paikkojen järjestelyä, polttopuiden tekoa jämälaudoista ja niiden pinoaminen liiteriin. Pikkuhuoneen siivoaminen. Kiinteän säilytyspenkin dokumentointi ja purkaminen kuistilta. Paneeleiden ja lautojen nostelu yläkertaan pois tieltä. Siivoaminen ja paikkojen järjestelyä. Huh! 

Lapsenvahti oli nyt sunnuntain hoitamassa Siiriä niin pääsin itsekin hommiin. Huh, taas tuntee jumpanneensa. Helou te kaikki uudet lihakset!


Ja miten suloinen Figaromainos! Vanhoissa mainoksissa vaan on jotain ihanaa! Piristävää sunnuntaita ja viikon alkua. Ja " liukasta laskiaista"!

Ei kommentteja: