Kuvittelijataru

Tervetuloa Hemmalle!


Hemma on 1890 -luvulla alkunsa saanut mäkitupalaisten talo Asikkalassa. Taloa on jatkettu ja rakennettu vuosien myötä ajan kanssa, yläkertaa vuonna 1917. Ajan kanssa kunnostamme mekin, jotta kestäisi seuraavat 100 vuotta. Kirjoitusta talon entistämisestä perinteisin menetelmin, laadusta tinkimättä. Onnen puuhia pihalla ja talossa, olet lämpimästi tervetullut.

Viikonloppu remontteeraajat

Pikainen syksyheippa hemmalta!
Arki on meillä vauvantuoksuista, ja viikonloppuisin Rami on ahkeroinut remontin parissa. Kylppärin putkihommat on meneillään, ja hienosti sujuu. Hidasta tämä on, yrittäjän työt ja remontti, ja minä mammalomailen vauvan kanssa:) Aikomuksena onkin saada alakertaa valmiimmaksi, yläkerran vuoro on sitten joskus:)
Jottei elämä olisi pelkkää työtä, aloitimme vauvauinnin. Se on ihana harrastus ja Siirikin nauttii jo polskimisesta. Viime viikolla ennätimme myös ateneumiin Scherfbeckin näyttelyyn, se piristi kummasti mieltä, Helsinki vaan on niin ihana kaupunki!
Lisäisin puhelimesta kuvia. mutta en vaan saa toimimaan yhteyttä iPhonen ja bloggerin välille, ja jotenkin orastava flunssa ja krooninen väsymys ei ole teknisten ongelmien ratkaisuun paras yhdistelmä:) aurinkoa syyspäivääsi, nautitaan ihanista syysväreis  mitä luonto meille jakaa sadepäivie n piristykseksi!

Ei kommentteja: